Meg akarta késelni a polgármestert egy közmunkás Tiszabőn

2011.07.19. 13:28

Összetűzésbe került az önkormányzat alkalmazottaival és késsel támadt a polgármesterre egy tiszabői férfi, írja a police.hu. A 33 éves közmunkás megszomjazott és elment inni, éppen amikor ellenőrizték őket. Az önkormányzat alkalmazottai azt az üzenetet hagyták neki, hogy aznapra nem jár a munkadíj.

A felháborodott férfi bement a polgármesteri hivatalba, ott hangoskodott, kiabált, fenyegetőzött. Felszólításra elhagyta az épületet és visszaindult dolgozni. Közben összetalálkozott a polgármesterrel, aki az autójában ült. Szóváltásba keveredtek, majd a férfi a bicskájával a kocsiban ülő polgármester felé vágott. A rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását. A férfi ellen garázdaság és hivatalos személy elleni erőszak miatt indult eljárás.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport