Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

Intenzíven ápolják Schwarzenegger legkisebb fiát

2011.07.24. 15:48
Súlyosan megsérült egy szörfbalesetben Arnold Schwarzenegger volt republikánus kaliforniai kormányzó és filmszínész 13 éves fia, az intenzív osztályon ápolják.

Christopher Schwarzenegger számos csonttöréstől és légmelltől szenved, miután a múlt hét végén szörfbalesetet szenvedett egy malibui strandon – írta a People magazin és a TMZ hírportál.

„Néhány napja fiunk, Christopher balesetet szenvedett a strandon... Ő egy stramm fiú és várhatóan teljesen felépül” – tudatták közös közleményükben a különváltan élő szülők, Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver. Christopher vasárnap óta intenzív osztályon fekszik – mondta el egy, a családhoz közel álló forrás a People magazinnak, hozzátéve, hogy Shriver, aki 1986-ban ment férjhez a volt kaliforniai kormányzóhoz, azóta a fia mellett van a kórházban, akit apja is meglátogatott. Nővére, Katherine Twitter-üzenetében arról írt, hogy Christopher "állapota javul".

A baleset hírét azután jelentették be, hogy a sajtóban napvilágot látott: a 63 éves volt kaliforniai kormányzó elutasította, hogy a válás kimondása után feleségtartást fizessen az 55 éves Schrivernek. A TMZ úgy tudja, hogy egykori filmsztár közös felügyelet akar két kiskorú fiuk, a 17 éves Patrick és Christopher felett. A házaspárnak két lánya is van, a 21 éves Katherine és a 19 éves Christina.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft