Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Műcsecsemőt mentettek a brit rendőrök

2011.08.01. 17:53

Rendőrök törték be egy autó ablakát Nagy-Britanniában, hogy aztán rádöbbenjenek: igazi helyett játékbabát mentenek. Kiderült, az élethűnek tűnő újszülött egy ötéves lánykáé, aki apja autójában hagyta, amikor óvodába vitték őt, a férfi pedig parkolás után munkába ment. A rendőrséget egy aggódó járókelő ugrasztotta a kocsinak, ő jelentette, hogy magára hagyott csecsemő van egy járműben, és a hőség megölheti.

A rendőrség 200 font (60 ezer forint) kárt tett az autóban. A baba feleennyibe került.

A lányka anyja elmondta a brit Metro újságnak, hogy nem először okoz félreértést a rendkívül élethű Sam. Előfordult már, hogy egy nagyáruházban hurcolta magával pöttöm lánya a műcsecsemőt, és erőteljesen rázta, amivel annyira sokkolt egy asszonyt, hogy az leteremtette a lányka anyját, mondván, milyen szülő az, aki hagyja, hogy agyonrázza újszülöttjét egy gyerek. Az anya hiába bizonygatta, hogy nem igazi a csecsemő, az asszony csak azután hitt neki, hogy megtapogatta a műanyagbabát.

Az anya nem hibáztatja a rendőröket, viszont kicsit aggódik, hogy mi jön még. Lánya elválaszthatatlan a babától, amelyet júniusban kapott, de már rendőrségi ügyet is produkált.