Kalasnyikovos sztriptiztáncosnot üldöznek az Egyesült Államokban

2011.08.10. 06:42
"Nem hiszem, hogy jó vége lesz ennek" - nyilatkozta a 26 éves sztriptíztáncosnő, Lee Grace Dougherty matematikaprofesszor vőlegénye. Lee Grace és két fivére géppisztollyal lőtt egy rendőrjárőrre és kirabolt egy bankot Georgiában. Az FBI országos körözést adott ki ellenük.

Géppisztollyal támadt rendőrökre egy 26 éves sztriptíztáncosnő és két fivére. Lee Grace Dougherty és vele egykorú féltestvére, Dylan Dougherty-Stanley, illetve 21 éves öccs, Ryan Dougherty a múlt csütörtökön a floridai Zephyrillisben huszas sorozatot adott le egy őkeg gyorshajtás miatt igazoltatni akaró rendőrjárőr autójára. A rendőr nem sérült meg, de kocsija gumijai kilyukadtak. A testvérek így el tudtak menekülni.

Lee Grace Dougherty saját bevallása szerint is paraszt, de büszke ráForrás: flicker.com
Lee Grace Dougherty saját bevallása szerint is paraszt, de büszke rá
Forrás: flicker.com

Még ugyanaznap, 320 kilométerrel arrébb, Georgiában kiraboltak egy bankot. Ott a mennyezetbe lőttek.

A testvérek ellen az FBI országos körözést adott ki. Lee Grace a közleményük szerint megsértette feltételes szabadlábra helyezése feltételeit, a nőt egy autó megrongálása miatt ítélték el. Öccsét, Ryant augusztus 1-én ítélték 12 év, próbaidőre felfüggesztett börtönre, mert egy 11 éves lányt zaklatott, 400 szex-SMS-t küldött neki.

"Eljött az ideje, hogy meghaljunk" - üzenték a testvérek anyjuknak SMS-ben, amikor az megadásra kérte őket. Lee Grace vőlegénye, Brendon Bookman szerint "nem lesz jó vége" a történetnek. A 43 éves főiskolai matematikatanár hét hónapja jegyezte el Lee Grace-t. Bookmant májusban ugyanaznap vették őrizetbe családon belüli erőszakért, amikor Lee Grace megrongált egy autót.

"Szeretek gazdálkodni, emberekre lövöldözni és autókat összetörni. Paraszt vagyok, aki erre büszke. Szeretek megverni embereket a testvéreimmel" - írta magáról Lee Grace a Flicker képmegosztón.