16:00, December 05.
Japán 1
Horvátország 2
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05.
Brazília 0
Koreai Köztársaság 0

Megerőszakoltak és megfojtottak egy asszonyt

2011.09.19. 20:52

Megfojtottak és megerőszakoltak egy 47 éves nőt Tatabányán, a bűncselekményt egy fiatalember követte el, beismerő vallomást tett.

Az áldozatra a fürdőkádban talált rá a testvére szeptember 13-án, a szakértők szerint 4-5 napja feküdhetett a vízzel teli kádban.

A boncolás feltárta, hogy az asszonyt megfojtották, halála előtt megerőszakolták. A helyszíni szemlén kiderült, hogy a lakásból eltűnt az áldozat laptopja és mobiltelefonja. A nyomozók a tárgyak értékesítési lehetőségeit felkutatva jutottak el egy 20 éves férfihoz.

A fiatalembert az asszony halálának napján látták a lépcsőházban. A férfi az eltűnt telefon és laptop eladásával kapcsolatos bizonyítékok hatására beismerte a gyilkosság elkövetését.

Elmondta, akkor vette észre, hogy a 47 éves nő kijön a lakásából, de a bejárati ajtót nem zárja be, amikor a nagyanyját kereste fel. Besurrant a lakásba, a hazaérkező asszonyt megtámadta, megerőszakolta, majd a vízzel teli kádba tette.

Az elkövetőt a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya vizsgálja az emberölés minősített körülményeit, az aljas indokot, a különös kegyetlenséget és a nyereségvágyat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport