Ilona
17 °C
31 °C
Index - In English In English Eng

Megkezdte büntetése letöltését Stohl András

2011.10.05. 08:49 Módosítva: 2011.10.05. 09:02

Megkezdte tíz hónapos börtönbüntetését Stohl András szerda reggel. A színész a Nagy Ignác utcai büntetés-végrehajtási intézetben jelentkezett reggel nyolckor szabadságvesztésének letöltésére.

A színész, műsorvezető kedd este fóti otthonánál búcsúbulit tartott, majd a tervezettnél egy órával korábban megjelent a börtön bejáratánál.

Stohl a búcsúbuliján, Fóton
Stohl a búcsúbuliján, Fóton
Fotó: Szecsi Istvan

Stohl Andrást később átszállítják arra a helyre, ahol büntetését tölti majd; sajtóhírek szerint ez a tököli börtön lesz. A színész legkorábban - jó magaviselet esetén - öt hónap múlva szabadulhat.

Stohl Andrást szeptember elején ítélte jogerősen tíz hónap letöltendő börtönbüntetésre a Pest Megyei Bíróság ittas vezetés miatt.

A színész 2010. május 8-án hajnalban a Budapestről Fót felé vezető úton gépkocsijával áttért a szemközti sávba, és ott összeütközött két szabályosan közlekedő autóval. A balesetben négyen sérültek meg, egyikük súlyosan. A baleset után a színész elhagyta a helyszínt, ezért a rendőrök, még aznap, otthonából előállították.

Stohl András vérében később alkoholt, vizeletében tiltott pszichotróp anyagot is kimutattak. Mint kiderült: nemcsak alkoholt, hanem kokaint is fogyasztotta balesete előtt.