Mr. Domestosnak hívják Zuschlagot a börtönben

2011.10.05. 10:22
A kecskeméti fegyintézetben raboskodó politikusnak a takarítás tölti ki napjait, és az adóhatóság ellen pert indított - tudta meg a Bors.

Zuschlag János takarítást vállalt a kecskeméti börtönben - tudta meg a Bors informátorától. Kiderült, hogy már ügyesen kezeli a porszívót, a seprűt és a porrongyot a fegyőrök irodáiban, emiatt Mr. Domestosnak becézik a börtönben.

Pereli a NAV-ot

Azt is megtudta a lap, hogy Zuschlag haragszik az adóhatóságra, és be is perelte a hivatalt. „Adóügyben hozott határozat felülvizsgálata”. Mindössze ennyi volt kiírva a Bács-Kiskun Megyei Bíróság egyik tárgyalótermének ajtaján a napokban a Zuschlag kontra NAV per tárgyaként. A felperes a bilincsbe vert Zuschlag János, az alperes pedig a Nemzeti Adó- és Vámhivatal volt.

Az ügyről azonban adótitok miatt nem adhatott tájékoztatást a bíróság szóvivője, dr. Ócsai Beatrix. Annyit azonban elárult: a per folytatódik, mert a bíróság további iratok beszerzését kezdeményezte. Nem kizárt, hogy az ügy visszaköszön a Zuschlag-perre, amiben első fokon vagyonelkobzást rendelt el a kecskeméti bíró arra a vagyonra, amit a szocialista politikus bűnszervezetben szerzett. Ezután Szegeden törölték a vagyonelkobzásról szóló bekezdést.