Emberölés miatt helyszínel a rendőrség Battonyán

2011.10.06. 18:23
A BEOL szerint a rendőrök már szerda késő délután óta kutakodtak egy házban. A nyomozás eredményeként akadtak az egykori melléképület alatt a holttestre, amely talán már egy, másfél éve feküd a földben.

A környékbeliek elmondása szerint a családnál két battonyai kötődésű lány lakott, Melinda és Réka. Információink szerint a huszonéves Réka holttestét találták most meg, írja a Békés megyei online.

A lap a helyiektől úgy tudja, a lány nagyon sokat segített a család egyik mozgáskorlátozott tagjának. Kiváltotta a gyógyszereit, bevásárolt, a család kislányát rendszeresen ő vitte iskolába.

Később hosszú ideig a környékbeliek nem hallottak egyik lányról sem, úgy tudták, visszaköltöztek Szegedre.

Egy környéken élőnek, aki értesült a történtekről, eszébe jutott – amit aztán más lakók is megerősítettek - , hogy Réka egyszer már szerepelt a Kék Fény című tévéműsorban. Négy-öt évvel ezelőtt egy lopott Ladával kihajtott a kukoricásba és felvágta az ereit. Az életét akkor sikerült megmenteni.

Más arról számolt be, hogy az utcában talált egy nagy köteg iratot, amely Réka bírósági papírjait tartalmazta, amiből kiderült, több bűncselekményt követtek el a sérelmére.

A holttestet csütörtök délben szállították el. A helyszínen volt egy markoló is, ami akkor nyomozókat emelt a padláshoz.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport