Lekopaszítottak egy 17 éves lányt Nyéken

2011.10.17. 18:52
Megvert, kifosztott és hajának levágásával "büntetett" egy 17 éves lányt annak a férfinak a felesége, lánya és segítőjük, akivel a fiatalnak szerelmi viszonya volt - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.

A 40 év körüli férfi lánya "kinyomozta" apja ifjú kedvesének kilétét, és amikor az egy közösségi portálon igazolványkép készítésére fotóst keresett, álnéven Kápolnásnyékre csalta egy találkozóra - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a településen a férfi 43 éves felesége, 24 éves lánya és az ügyben sofőrként közreműködő 25 éves ismerősük várta a lányt.

Kocsiba ültették, és akarata ellenére elindultak vele, miközben a gyanúsítás szerint folyamatosan ütlegelték. Lefogták, a haját levágták, elcsúfították, ékszereit pedig azzal az indokkal, hogy azokat a férfitól kapta, elvették. Miután háromnegyed óra után elengedték, a lány értesítette a gárdonyi rendőröket.

A gyanúsítottakat elfogták, előállították és bűnügyi őrizetbe vették. A bíróság hétfőn mindhármuk esetében lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el.