Az utcán vertek halálra egy férfit Zalában

2011.11.04. 16:29 Módosítva: 2011.11.04. 20:14

A rendőrök őrizetbe vettek négy embert, akik az utcán halálra vertek egy 48 éves férfit a Zala megyei Bánokszentgyörgyön - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. Salamon Róbert elmondta: a mentők tettek bejelentést csütörtökön késő este, hogy a település egyik utcájában bántalmaztak egy 48 éves helybeli férfit, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Nem sokkal a bejelentés után a rendőrök elfogtak egy 41 éves férfit és egy 17 éves fiút - mindketten bánokszentgyörgyi lakosok -, valamint egy 29 éves borsfai és egy 31 éves szepetneki férfit. Őrizetbe vették őket, és emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak ellenük büntetőeljárást.
A szóvivő azt mondta: a nyomozás érdekei miatt az előzményekről vagy az indítékról további adatokat egyelőre nem közölhet.

A Zalai Hírlapnak az elhunyt testvére, Orsós Ferenc azt mondta: tudomása szerint egy kerékpár volt a gyilkosság oka. A lap online kiadásában megjelentek szerint azt mondta: a sógornője biciklijét állítólag ellopták a kocsma elől, a férje pedig nagyjából sejthette, kiknél kell keresnie.

A későbbi áldozat el is indult érte, majd később a testvére azt hallotta, hogy a házánál "elkezdték ütni, ő megpróbált elmenekülni, de utána mentek és tovább verték addig, míg meg nem halt".

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport