Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Razzia kezdődött a Ferencvárosban

2011.11.09. 16:45

Ellenőrzik a boltokat a főváros IX. kerületében, hogy kiszűrjék a drogot árusító boltokat – közölte az önkormányzat.

A közleményben emlékeztettek, hogy kedden a Ferenc körúton a helyi jegyző bezáratott egy boltot, ahol – a rendőrség gyanúja szerint – 18 év alattiaknak árultak kábító hatású terméket.

A boltban valószínűleg ugyanolyan szert árultak, mint a nemrégiben az Andrássy úton bezárt Amsterdam shopban.

A ferencvárosi boltot a jegyző a büntetőeljárás befejezéséig, de legfeljebb egy évig záratta be. A lefoglalt anyagokat szakértők vizsgálják. Az ügyben tanúkihallgatások is várhatók.

A ferencvárosi önkormányzatnál a bolt tulajdonosa kreatív tárgyak, ajándéktárgyak és dekorációs elemek árusítására vonatkozó bejelentést tett két hónappal ezelőtt, ezt az illetékes iroda nyilvántartásba vette.

"A kerület vezetése úgy döntött, rendkívüli ellenőrzést tart a kerület számos más boltjában, hogy kiszűrje azokat a kereskedelmi egységeket, amelyekben a bejelentett tevékenységhez képest más – akár illegális – terméket árusítanak, tevékenységet folytatnak" – olvasható a közleményben.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Vennék
  • Hírek