Véresre pofozott egy lányt az igazgató

2011.11.14. 15:28

Garázdaság és más bűncselekmények miatt emelt vádat a kaposvári ügyészség a Berzsenyi iskola igazgatója ellen, aki május 16-án az iskola folyosóján az egyik szünetben észrevett egy almadarabot, amit valaki a folyosó falának dobott, és otthagyott – írja a sonline.hu.

Az igazgató megkérdezte a folyosón tartózkodó gyerekeket, ki dobta el az almát, ám senki nem vállalta magára, ettől indulatos lett, és egyre mérgesebben kérdezgette ismételten a sértett lányt és osztálytársait, jelezve, nem hisz nekik. Ezután azt mondta a jelenlévőknek, hogy kijelöl pár tanulót, akik felszedik az almát a földről. A sértett ekkor felvette az almadarabot a földről, elindult vele a szemeteshez, és közben azt mondta az igazgatónak: „maga is itt volt és maga sem látta”.

Erre még indulatosabb lett, a lányt a hajánál fogva visszarántotta, majd tenyérrel háromszor arcon ütötte, közben felszólította, ismételje meg az előbbi mondatát, mire a ő elismételte a fenti mondatot.

Az igazgató ezek után még legalább négyszer megütötte a gyereket, akinek vérezni kezdett az orra, ennek ellenére tovább ütötte. Végül közölte a kislánnyal, megérdemelte, amit kapott, és legközelebb biztos nem fog visszabeszélni.