Balesetek sora történt a csúszós utakon

2011.11.24. 09:03 Módosítva: 2011.11.24. 11:23

Tíz autó összeütközött az M3-as autópályán a gödöllői csomópontnál csütörtökön kora reggel. A Budapest felé vezető oldalon teljes útzár volt, de ismét járható az autópálya, mondta Kovács Viktória, a Pest megyei rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője.

Fél hatkor a 26-os kilométerszelvényben egy autó a szalagkorlátnak ütközött. A mögötte haladók észlelték a balesetet, lassítani kezdtek, de így is először négy autó, majd mögöttük újabb öt autó csúszott egymásba a hatalmas ködben. Senki sem sérült meg.

A környéken még mindig nagy a köd, az út lefagyott, ezért arra kérik a sofőröket, hogy különös körültekintéssel, az útviszonyoknak megfelelően vezessenek.

Teljes útzár van a 11-es főúton, Budapest határában, a bevásárlóközpont felüljárójánál. Itt egy autó a szalagkorlátnak csapódott, majd két autó csúszott egymásba. Egy ember könnyebben megsérült.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszapüspökinél egy busz és egy kamion ütközött össze. Tizenkét gyerek és négy felnőtt könnyebben megsérült. Németh Cecília, a mentőszolgálat sajtóügyeletese elmondta: a reggel fél nyolc körül történt balesethez nyolc mentőautóval vonultak ki, és a sérülteket a szolnoki Hetényi kórházba vitték.

D  VG20111123019
Fotó: Varga György

A rendőrség tájékoztatása szerint a Tiszapüspöki felől érkező autóbusz vezetője figyelmetlenül hajtott rá a 4-es főútra, ahol összeütközött egy cementet szállító kamionnal. A távolsági buszon körülbelül ötvenen utaztak, a diákok iskolába tartottak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport