Mosógépbe rakva megölte a fiát

2011.11.28. 17:05
Őrizetbe vették azt a 33 éves férfit a Párizs közeli Meaux-ban, akit azzal gyanúsítanak, hogy a mosógépbe berakva megölte hároméves kisfiát. Az apa rossz óvodai magaviseletéért akarta megbüntetni a gyereket - közölték hétfőn rendőrségi források.

Az apát vasárnap este kiskorú gyermek meggyilkolásának vádjával letartóztatták. A gyermek anyját is őrizetbe vették, őt azzal vádolják, hogy nem akadályozta meg a bűncselekményt és cserbenhagyta a veszélybe került gyermeket. A kisfiú péntek este a fejét ért sérülésbe halt bele.

Az esetről a szomszédok elmondása alapján a Le Parisien című napilap számolt be először. Eszerint az anya pénteken este "jéggé fagyott" meztelen fiával a karjaiban szaladt le az alsó szomszédokhoz. Egyikük szerint a gyermek olyan volt mint egy "teljesen fehér, torz játékbaba".

"Még egy utolsót dobbant a szíve, s akkor tudtam, hogy meghalt. Hívtam a mentőket, miközben Charlene (az anya) a  szívét masszírozta a gyereknek, de nem sikerült újraélesztenie" - tette hozzá az alsó szomszéd, aki szerint a nem kívánt terhesség után született kisfiút "bűnbaknak" tekintették a családban.

Az apa tagadta az ellene felhozott vádakat, és az állította, hogy a fia legurult a lépcsőn. Az orvosi szakvélemény ezt a verziót nem támasztotta alá

Az apa állítólag rossz óvodai magaviselete miatt akarta a gyereket megbüntetni. Korábban már az is előfordult, hogy büntetésből órákra bezárta a szekrénybe. A kisfiú nővére a szomszédoknak elmesélte, hogy öccsét nem először tette be a mosógépbe az apjuk, s a szomszédok szerint arra is volt példa, hogy a gyereket egy törülközőbe csavarva az ablakpárkányra ültették ki.

A szomszédok szerint a lakossági bejelentéseket követően az óvodából és a helyi önkormányzattól is többször ellenőrizték a családot, de a látogatásoknak semmilyen következményük nem lett.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport