Prostituált lehetett a Péceli úton leszúrt lány

2011.12.10. 12:29 Módosítva: 2011.12.10. 13:41
Az MTV déli Híradójának értesülései szerint a XVII. kerületi Péceli úton péntek több késszúrással megölt fiatal lány feltételezhetően prostituált volt, az elkövetőt elfogták.

Péntek este hat óra körül a Péceli úton egy 22 éves nőt több késszúrással megsebesített egy ismeretlen támadó.

Az áldozat, H. Amanda a Blikk információi szerint kiugrott támadója autójából, de nem tudott elmenekülni, a férfi utolérte és hatszor szúrta meg késével. A vérző áldozatot az út közepén hagyta gyilkosa.

A mentők megpróbáltak segíteni a 22 éves lányon, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy belehalt. A Blikk úgy tudja, hogy a rendőrök egy büntetett előéletű férfit kerestek, aki már hetek óta terrorizálta a lányt.

Az MTV déli Híradójának értesülései szerint az áldozat prostituált lehetett, az elkövetőt elfogták. Az Indexnek az elfogás hírét megerősítette a Budapesti Rendőrfő-kapitányság sajtóosztálya. A rendőrség a délelőtti órákban egy XVII. kerületi állampolgári bejelentést kapott arról, hogy a bejelentő udvarában egy idegen férfi tartózkodik. A rendőrség, mivel az addigi vizsgálatok alapján már sejtette, hogy az elkövetőről lehet szó, megerősített erőkkel szállt ki a helyszínre, ahol elfogták az illetőt, aki megpróbált ellenállni az intézkedésnek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport