Arcon lőttek egy hajtót Nagyvelegen

2011.12.30. 13:28

Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított büntetőeljárást a móri rendőrkapitányság, miután egy vadászbalesetben súlyosan megsérült egy hajtó a nagyvelegi Kopaszhegyen – közölte Németh-Kész Mónika, a Fejér megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Szerda délután érkezett a rendőrséghez a balesettel kapcsolatos bejelentés a Fejér Megyei Szent György Kórházból, miután a móri kórházból odaszállították a 42 éves móri sérültet.

Később kiderült, Nagyveleg-Kopaszhegyen rendeztek társas vadászatot, amelyen összesen hat svájci bérvadász és huszonkét hajtó vett részt. Három hajtás rendben lezajlott, de a negyedik hajtás után az egyik hajtó a homlokán vérző sebbel jött ki a bozótból. A fehérvári kórházban öt sörétszemet távolítottak el a hajtó lábából, arcából, illetve a nyakából. A férfi állapota a kórház aznapi tájékoztatása szerint súlyos, de nem életveszélyes.

A rendőrök rekonstruálták a vadászaton történteket. Az itt megállapítottak alapján a móri nyomozók kihallgattak egy 58 éves svájci vadászt. A férfi szabadlábon védekezik.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport