János, Pál
19 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szén-monoxid-mérgezéssel vittek kórházba három gyereket

2012.01.06. 08:59

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával szállítottak kórházba a mentők három gyermeket péntek reggel a Vas megyei Magyarlak községből. A családi ház egyik szobában egy vegyes tüzelésű kályha működött, az égéstermék valahogy visszaszivárgott a helyiségbe, ezért érezték magukat rosszul a szobában tartózkodó gyerekek, mondta Dénes Károly, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese. A helyszínre a körmendi tűzoltók vonultak ki, tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség, csak kiszellőztették a szobát. Az égéstermék visszaáramlásának okát vizsgálják.

Az MTI információi szerint az eset a Hunyadi utca egyik családi házában történt. A 9, 11 és 13 éves gyerekek az intenzív osztályon vannak, kezelőorvosuk szerint nincsenek életveszélyben, állapotuk kielégítő, már jól érzik magukat. A tűzoltókat reggel 6 óra 47 perckor értesítette telefonon a gyerekek édesanyja, aki a reggeli ébresztéskor azt tapasztalta, hogy nehezen ébredtek, és furcsán viselkedtek.