Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Egymillió forintért darabolták fel F. Györgyöt?

2012.01.11. 08:37

Egymillió forintért gyilkolhatta meg és darabolta fel élettársát, F. Györgyöt T. Edit, értesült a Bors. A bulvárlap az áldozat közeli ismerősétől tudta meg, hogy F. György, akit 2009-ben gázolt el egy motoros, a gyilkosság előtt jutott hozzá a biztosítási összeghez, egymillió forinthoz.

A biztosítási pénzért sokáig kellett küzdenie, viszont családja azóta se látott egy fillért sem a pénzből, az összeg eltűnt. Azt gyanítják, F. élettársa, T. Edit lopta el, de már abban se biztosak, hogy a nő egyedül követte el a gyilkosságot.

A rendőrségi nyomozás adatai szerint ugyanakkor T. - aki harminc éve egy kétéves kislányt rabolt el - hirtelen felindulásból, egy vita hevében végzett élettársával.

Az áldozat feldarabolt holttestét egyelőre nem adták ki családjának, még szakértők vizsgálják. Szerdán azonban édesanyja megkaphatja a halotti bizonyítványt. A Bors értesülései szerint a férfit Budapesten fogják elhamvasztani, majd Sátoraljaújhelyen temetik el.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Vennék
  • Hírek