no

Fejbe lőtte magát a Soul Train alapítója

2012.02.01. 16:36 Módosítva: 2012.02.01. 16:47

Holtan találták Don Corneliust, az 1971-től 2006-ig műsoron lévő zenei varietéműsor szellemi atyját a Los Angeles-i Sherman Oaksban lévő lakásában. Halálát a fején talált lőtt seb okozta, és a rendőrség szerint az idegenkezűség kizárható, tehát Don Cornelius öngyilkosságot követett el - írja a Los Angeles Times honlapja. Hozzátették, hogy az öngyilkosság tényét hivatalosan még nem erősítették meg, mert a nyomozás még folyamatban van. A lap rendőrség közeli forrásai szerint a rendőrök hajnal négykor érkeztek ki a házhoz.

Don Cornelius egy 2010-es riportban még izgatottan beszélt arról, hogy egész estés filmet akarnak készíteni a Soul Train tévéműsorról, aminek ő volt az első műsorvezetője, és kezdetben a producere is. Don Cornelius 1993-ig vezette az R'n'B, soul, hiphop, dzsezz, funk és gospel stílusú zenéket játszó műsort.

Don Cornelius
Don Cornelius
Fotó: Vince Bucci

Don Corneliust 2008-ban letartóztatták otthonában, mert a felesége feljelentette családon belüli erőszak miatt. Az ügyben végül nem bizonyult vétkesnek, de elrendelték, hogy nem mehet felesége, Victoria Avila-Cornelius közelébe sem.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport