Friderika
3 °C
18 °C
Index - In English In English Eng

Baltával vertek agyon egy férfit Polgáron

2012.02.16. 10:04

Őrizetbe vette a rendőrség azt a 22 éves polgári férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szerdán különös kegyetlenséggel megölt egy 30 éves férfit a hajdú-bihari városban, közölte Kovács Károly rendőr százados csütörtökön. A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint szerda délután egy lakatlan polgári házban ismeretlen férfi holttestet találtak, és olyan sérülések voltak rajta, amelyek bűncselekmény elkövetésére utaltak.

A rendőrök rövid időn belül felkutatták és elfogták a sértett egyik ismerősét, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. Az előállított 22 éves férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését; tettéért életfogytig tartó szabadságvesztéssel is sújtható. A rendőrség kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Az MTI más, helyi forrásból úgy értesült, hogy a két férfi italozás után hazafelé tartva összeverekedett előbb az utcán, majd egy elhagyatott házban. Egyikőjük baltával szétverte társa fejét, a sérült a helyszínen meghalt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport