Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Audiba költözött be egy hajléktalan

2012.02.29. 09:42

Előállította a szegedi rendőrség azt a hajléktalant, aki egy üresen hagyott Audi hátsó ülésére költözött be, írja a police.hu. Az autót még tavaly szeptemberben hagyta nyitva a tulajdonosa, a hajléktalan férfi ekkor döntött úgy, hogy néhány napig meghúzza magát benne.

Az autó tulajdonosa értesítette a rendőrséget, hogy nem találja a háza előtti közterületi parkolóban tartott kocsiját.  A rendőrök két nap múlva megtalálták az autót, a férfi addigra már nem lakott benne.

A férfivel szemben a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki, végül ezen a héten kedden is fogták a 43 éves hajléktalant. Kihallgatása során beismerte tettét és elmondta, ő semmi rosszat nem akart, csak hajléktalan lévén jól jött neki a kényelmes hátsó ülés. "Jármű önkényes elvételének megalapozott gyanúja" miatt indult ellene büntetőeljárás.