Feladta magát az Attila úti késelő

2012.02.29. 13:57

Feladta magát a rendőrségen az a férfi, aki ellen a múlt héten elfogatóparancsot adtak ki, mert mostanra szintén őrizetbe vett társával megpróbált kirabolni egy boltot a főváros I. kerületében az Attila úton és késsel megsebesítette az eladót. A bíróság mindkét támadót előzetes letartóztatásba helyezte.

A rendőrség közlése szerint a 33 éves L. István, "szembesülve azzal, hogy országszerte keresik", nem látta értelmét a további bujkálásnak, ezért feladta magát.

A férfit  rendőrök őrizetbe vették, az illetékes bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte.

L. István múlt kedden kora este rontott be az I. kerületi boltba, egy vásárlót leütött a nála lévő fegyverrel, majd megfenyegette az eladót, és készpénzt követelt. Az eladó azonban ellenállt, dulakodott a támadóval, a rabló ekkor a nála lévő késsel hasba szúrta az alkalmazottat, majd zsákmány nélkül kiment a boltból, és a közelben várakozó társával együtt gépkocsival elmenekült.

A férfinak a gépkocsiban várakozó, a rablásban sofőrként segítő, 38 éves társát a rendőrök néhány órán belül elfogták, és a bíróság azóta őt is előzetes letartóztatásba helyezte.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport