Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Feladta magát az Attila úti késelő

2012.02.29. 13:57

Feladta magát a rendőrségen az a férfi, aki ellen a múlt héten elfogatóparancsot adtak ki, mert mostanra szintén őrizetbe vett társával megpróbált kirabolni egy boltot a főváros I. kerületében az Attila úton és késsel megsebesítette az eladót. A bíróság mindkét támadót előzetes letartóztatásba helyezte.

A rendőrség közlése szerint a 33 éves L. István, "szembesülve azzal, hogy országszerte keresik", nem látta értelmét a további bujkálásnak, ezért feladta magát.

A férfit  rendőrök őrizetbe vették, az illetékes bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte.

L. István múlt kedden kora este rontott be az I. kerületi boltba, egy vásárlót leütött a nála lévő fegyverrel, majd megfenyegette az eladót, és készpénzt követelt. Az eladó azonban ellenállt, dulakodott a támadóval, a rabló ekkor a nála lévő késsel hasba szúrta az alkalmazottat, majd zsákmány nélkül kiment a boltból, és a közelben várakozó társával együtt gépkocsival elmenekült.

A férfinak a gépkocsiban várakozó, a rablásban sofőrként segítő, 38 éves társát a rendőrök néhány órán belül elfogták, és a bíróság azóta őt is előzetes letartóztatásba helyezte.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?