Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rabosították Berki Krisztiánt

2012.02.29. 13:37

"A “motoros” közùti balesetben törtèntekről ma lettem kihallgatva `gyanúsítottként rabosítva..." - írta a Facebookon Berki Krisztián, a Ferencvárosi Labdarúgó Zrt. volt vezérigazgatója, a klub egykori kapusa, az alábbi kép társaságában.

 418203 224026434361024 100002610084691 395287 285770452 n

A baleset tavaly novemberben 21-én délután történt a XII. kerületi Alkotás utcában. A feljelentő, Maczkó Norbert a Széll Kálmán tér felől a MOM Park felé szabályosan motorozott a külső sávban, amikor a belső sávban haladó Berki egy pezsgőmetál színű Bentley-vel hirtelen sávot váltott, és meglökte a motor oldalát, ezzel Maczkót nekilökve az ott parkoló Suzukinak. Az ügyvéd szerint Berki nem állt meg, pedig észlelnie kellett az ütközést és azt is, hogy Maczkó felborult, leesett a motorról, és a Suzuki is megrongálódott.

A sértett állítása szerint Berki csak jóval később tért vissza a helyszínre, meg sem kérdezte tőle, hogy megsérült-e, van-e szüksége orvosra, de elismerte a felelősséget, és megígérte, hogy rendezi a kárt. Maczkó, aki azt állítja, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, azért döntött végül mégis a feljelentés mellett, mert Berki nem fizetett, sőt, később már a felelősséget sem ismerte el.