Dömötör
9 °C
18 °C
Index - In English In English Eng

Pozitív lett a Balázsék című reggeli műsor több műsorvezetőjének koronavírus-tesztje

2020.09.27. 16:09 Módosítva: 2020.09.27. 18:21
A népszerű reggeli szórakoztató műsor két műsorvezetője, Rákóczi Feri és Vadon Jani is pozitív koronavírus teszteredményt kapott a hétvégén. A Rádió 1 ezért átáll az otthoni műsorkészítésre.

A Balázsék című rádióműsor két vezetője, Rákóczi Feri és Vadon Jani is pozitív eredményt produkáltak – írta közleményében a Rádió 1. Sebestyén Balázs tesztje negatív lett, elővigyázatosságból azonban ő is karanténba vonul.

A reggeli műsor bemondói mellett a Rádió 1 több másik kollégája is megfertőződött, pozitív lett a tesztje Györke Attila műsorvezetőnek is. Hétfőtől így minden műsorvezető az otthonából dolgozik, velük együtt a rádió összes kollégája home office-ban marad. Sivák Péter programigazgató arról nyilatkozott, hogy a rádió irodái és a stúdiók fertőtlenítése már megtörtént, a kollégákra pedig teszt vár, a negatív eredményig mindenki otthonról dolgozik majd.

Egész tavasszal az otthonainkból vezettünk műsort, így a körülményekhez alkalmazkodva most is azonnal át tudunk állni erre. Az én tesztem ugyan negatív lett, de mivel Jani és Feri is pozitív, elővigyázatosságból karanténba vonulok én is -

árulta el Sebestyén Balázs.

Hétfőn reggel a szokott időben jelentkezik majd a Balázsék. Őket szokás szerint Györke Attila követi majd tíztől az éterben, aki szintén pozitív, de elárulta, teljesen tünetmentes.