Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Betörtek a hatvani családirtás színhelyére

2002.11.08. 12:26
Betörők jártak pénteken hajnalban a hatvani családirtás helyszínén - tájékoztatta az Indexet Pelyhéné Kóta Erzsébet százados, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
Az ismeretlen tettesek abba a Balogh Ádám utcai házba törtek be, melyben kedd éjjel egy asszony az egyik gyermekét agyonlőtte, kettőt életveszélyesen megsebesített, majd magával is végzett. Az üresen álló házból készpénzt vittek el, a rendőrség egyelőre nem tudja, hogy mekkora összegről van szó. A tulajdonos reggel vette észre, hogy betörők jártak a házban. Rögtön értesítette a rendőröket, a helyszínelés jelenleg is tart.

Nem javul a gyerekek állapota

Információink szerint a családi tragédiában két, életveszélyes megsérült gyermek állapota nem változott. Szász Anikó, a miskolci megyei kórház szóvivőjének pénteki tájékoztatója szerint a három fejlövéssel az intenzív osztályon fekvő 15 éves lány állapota nem javult, egyelőre kétséges, felépülhet-e sérüléseiből.

A fővárosi Országos Baleseti Intézetben továbbra sem adnak információt a kilenc éves kisfiú állapotról, csupán annyit közöltek, hogy az első életmentő műtét után szerdán újabb operációra volt szükség, annak érdekében, hogy az agyban keletkezett nyomást csökkenthessék.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságon azonosították a gyilkos fegyvert. A Zbrojovka típusú pisztolyt az asszony a férjével közösen vezetett Trófea vadászboltból hozta el.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!