Szilvia
5 °C
16 °C

Láncfűrészes ámokfutó az M1-esen

2008.09.15. 13:04
A Frankfurtba tartó férfi hirtelen arra lett figyelmes, hogy mindenhol magyar feliratokat lát. Aztán megkérdezték, hogy hol az autópálya-matricája...

A rendőrök azért állították meg, mert nem volt autópályamatricája. A német-osztrák állampolgár erre láncfűrésszel megkísérelte felaprítani az autóját, majd cigarettát próbált dobni egy benzineskannába.

A 27 éves férfi elmondta, az ausztriai Hochenbergből Frankfurtba akart eljutni. Indulás előtt elszívott hat marihuánás cigarettát, vezetés közben pedig folyamatosan alkoholt ivott. Elvesztette tájékozódási képességét és egyszer csak arra lett figyelmes, hogy magyar feliratokat lát mindenhol - számolt be a még pénteken történtekről a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

A járőrök a kocsiban négy gramm kábítószergyanús anyagot találtak. A férfit a Tatai Rendőrkapitányság hétfőn gyorsított eljárással bíróság elé állította, és 180 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?