Etelka, Aletta
-5 °C
0 °C

Rablógyilkosság egy abonyi boltban

2002.05.31. 13:08
Kegyetlen módon meggyilkoltak egy bolti eladót Abonyban. A tettesek, akik készpénzt és árut vittek el az üzletből, nem lőfegyverrel ölték meg áldozatukat. A rendőrség DNS mintákat gyűjt.
Megöltek egy bolti eladót Abonyban pénteken délelőtt, a tettes a helyszínről elmenekült - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Nagy erőkkel nyomoznak

Eddig annyit lehet tudni, hogy a Nyári Pál utcában 9 óra körül egy vegyesboltban gyilkolták meg F. Sándorné 43 éves abonyi asszonyt. A tettes a pénztárgépben lévő pénzzel és a pulton talált áru egy részével távozott.

A Pest megyei főkapitányság életvédelmi osztályának nyomozói nagy erőkkel kezdtek hozzá az elkövető kilétének felderítéséhez.

- Jelenleg folyik a helyszínelés, a kollégák szemtanúkat keresnek - mondta a kapitányság helyszínen lévő sajtóreferense, Mogyorósiné Módis Ágnes az Indexnek. - Egyelőre még nem lehet tudni, hogy a gyilkos milyen irányban távozott, volt-e társa és gyalog vagy kocsival menekült-e el. Az Index információi szerint a nyomozók DNS mintákat is gyűjtenek a helyszínen.

Nem lőttek

Az MTI információja szerint az eladónőt brutális kegyetlenséggel ölték meg. A sajtóreferens érdeklődésünkre elmondta, lövés nem történt, az eladót olyan súlyosan bántalmazták, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe. Többet a nyomozás érdekeire hivatkozva nem közölt.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!