Szilvia
5 °C
16 °C

Fantomképek az abonyi rablógyilkosról

2002.06.12. 13:32
A rendőrség szerdán közreadott három fantomképet, melyeket a szemtanúk közreműködésével készítettek az abonyi rablógyilkosról. Ismeretlen tettes május 31-én egy abonyi vegyesboltban brutális kegyetlenséggel megölte az ott dolgozó eladót.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés alapos gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást. A férfi május 31-én a reggeli órákban egy abonyi vegyesboltban megölte az ott dolgozó 43 éves F. Sándornét. A tettes a pénztárgépben lévő pénzzel és a pulton talált áru egy részével távozott.

Nem lőttek

A rablás során lövés nem történt, az eladót olyan súlyosan bántalmazták, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe. A bűncselekmény elkövetésének időpontjában a bolt körül szemtanúk egy bordó színű, Daewoo Lanos vagy Daewoo Nexia típusú személygépkocsit láttak, két férfival.

A férfiak személyleírása

Az egyik 22-25 év közötti, mintegy 185 cm magas vékony testalkatú, fehér bőrű, haja színe szőkésbarna, félhosszú; arca hosszúkás, ápolt kinézetű (róla két garfiakai rajz készült).

A másik férfi 30-35 év közötti sportos testalkatú, kb. 175-180 cm magas, megközelítőleg 80 kiló, kerek fejű, haja fekete színű, rövidre nyírt, barna bőrű.

Vérdíj

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője egymilló forint nyomravezetői díjat ad annak, aki a bűncselekmény elkövetőjére vonatkozóan konkrét, a nyomozást eredményre vezető információkkal tud szolgálni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?