Huba
17 °C
33 °C

Fantomképek az abonyi rablógyilkosról

2002.06.12. 13:32
A rendőrség szerdán közreadott három fantomképet, melyeket a szemtanúk közreműködésével készítettek az abonyi rablógyilkosról. Ismeretlen tettes május 31-én egy abonyi vegyesboltban brutális kegyetlenséggel megölte az ott dolgozó eladót.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés alapos gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást. A férfi május 31-én a reggeli órákban egy abonyi vegyesboltban megölte az ott dolgozó 43 éves F. Sándornét. A tettes a pénztárgépben lévő pénzzel és a pulton talált áru egy részével távozott.

Nem lőttek

A rablás során lövés nem történt, az eladót olyan súlyosan bántalmazták, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe. A bűncselekmény elkövetésének időpontjában a bolt körül szemtanúk egy bordó színű, Daewoo Lanos vagy Daewoo Nexia típusú személygépkocsit láttak, két férfival.

A férfiak személyleírása

Az egyik 22-25 év közötti, mintegy 185 cm magas vékony testalkatú, fehér bőrű, haja színe szőkésbarna, félhosszú; arca hosszúkás, ápolt kinézetű (róla két garfiakai rajz készült).

A másik férfi 30-35 év közötti sportos testalkatú, kb. 175-180 cm magas, megközelítőleg 80 kiló, kerek fejű, haja fekete színű, rövidre nyírt, barna bőrű.

Vérdíj

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője egymilló forint nyomravezetői díjat ad annak, aki a bűncselekmény elkövetőjére vonatkozóan konkrét, a nyomozást eredményre vezető információkkal tud szolgálni.