Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Meztelen holttest az út mellett

2008.09.02. 19:38
Brutálisan agyba-főbe verték azt az ismeretlen fiatal nőt, akinek meztelen holttestét hétfőn délután találták meg a Mosonmagyaróvár és Újudvar közötti földúton. A rendőrség az Interpol segítségét is kérte.

Egy fiatal nő teljesen meztelen holttestére bukkant hétfőn délután egy Magyarországon átutazó berlini család, Mosonmagyaróvár és Újudvar közötti földúton.

Az ismeretlen nő igazságügyi boncolását már el is végezték. Ez egyértelműen kiderítette, hogy a nő brutális bűncselekmény áldozata lett, valamikor hétfő hajnalban agyonverték.

A nyomozók most Magyarországon, és az Interpolon keresztül külföldön is ellenőrzik az eltűnteket, azt keresik, kire illik az ismeretlen nő személyleírása.

A 18 és 25 év közötti, 177 centiméter magas, vékony, vállig érő szőkésbarna hajú, zöldesszürke szemű nőnek nincs különös ismertetőjele, csak egy fülbevaló volt a fülében, mondta el Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrség azt kéri, hogy aki a személyleírás alapján ráismer a nőre, vagy valahová nem ért haza hasonló fiatal nő, azonnal jelezze a rendőrségen.