Olivér
5 °C
8 °C

Felakasztotta magát és négy kislányát

2007.05.30. 11:58
Brutális bűncselekmény történt a hét elején az Egyesült Államok déli részén, Texas egyik kis településén. Egy anya megölte három gyermekét, majd magával is végzett. A tragédiát a nő testvére fedezte fel.

Holtan találtak házában egy 25 éves nőt és három kislányát a Texas állambéli Hudson Oaks-ban, írja a CNN az Associated Press hírügynökségre hivatkozva. A családi tragédiáról kedden számoltak be a helyi hatóságok. Az anyára és gyerekeire a mobil otthon egyik fülkéjében bukkantak, a nő szövetdarabokból és zsinórokból kötött köteleket, felakasztotta négy gyermekét és végül magával is végzett.

A tragédiát az anya testvére, a gyerekek keresztanyja fedezte fel. Miután testvére nem ment dolgozni, a nő elment a lakóparkba, majd felfeszítette a lakókocsi bezárt ajtaját. A nő holtan találta az anyát és az öt-, a három- és a kétéves kislányt is. A negyedik nyolchónapos kislány még mutatott életjeleket, egyedül őt sikerült megmentenie a nőnek. A csecsemőt kórházba szállították, állapota stabil

A CNN tudósítása szerint a fiatal anya és 38 éves férje február óta külön éltek, a hozzátartozók elmondása szerint a nő depressziós volt. A seriff szerint nagy valószínűséggel az anya végzett a gyerekekkel, mivel a meglehetősen rossz állapotú ház ajtaja belülről volt bezárva. A nőt és gyerekeit hétfőn este látták utoljára.

A CNN megemlíti, hogy Texasban több hasonló családi tragédia is történt az utóbbi években. Körülbelöl öt éve egy 39 éves Hudson Oaks-i nő lelőtte három gyerekét, majd maga ellen fordította fegyvere csövét. 2001-ben egy houstoni anya öt gyermekét fojtotta bele a kádba. 2003-ban kövekkel verte agyon két kisfiát egy kelet-texasi nő, míg egy planoi anya ugyancsak a kádba fullasztotta kislányait. 2004-ben egy tízhónapos gyerek elvérzett, amikor anyja egy konyhakéssel levágta a csecsemő karjait.

Az öt anyából négyet felmentettek elmezavarra hivatkozva, az öt gyermekét vízbe fojtó nőt először bűnösnek találták, de a fellebbezés után az ő ítéletét is megváltoztatták.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?