Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Fogyózik az elefánt

2007.09.10. 08:56
A Bors összeszedte Magyarország összes elhízott vadállatát. A duci elefánt és a fogyókúrára fogott oroszlán története következik.

Zita a fővárosi állatkert elefántja négy tonnát nyom-írta a Bors. Négyszáz kiló rajta a súlyfelesleg, ezért gondozói tornáztatni fogják minden egyes falatért. Hanga Zoltán az állatkert szóvivője megengedően úgy fogalmazott a Borsnak Zitáról, hogy ő azért elhízottnak nem mondaná Zitát, csak nagytermetűnek. Fiatalabb korában egy darabig ő volt a legsúlyosabb ázsiai elefánttehén Európában.

A veszprémi állatkert Linda nevű oroszlán lányára is felkúszott néhány fölös kiló, ezért a jövőben neki sem lesz egyszerű jól laknia. Az ő fogyókúrájához külön edzéstervet készítettek.

"Van egy zsákja, ami tömve van rongyokkal és csonttal, amikor ezt ráncigálja sportol."-mondta a Bors újságírójának Endrédi Lajos a veszprémi állatkert munkatársa, aki megjegyezte, hogy a csimpánzaik sincsenek a legjobb formában, ami a ketrec miatt lehet, hisz így kevesebbet tudnak ugrálni.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Vennék
  • Hírek