Más néven nyitott ki újra a Café Allure

2002.06.28. 11:43
Új néven, új koncepcióval nyitott ki a Café Allure, ahol a Simon Tibor edző halálával végződő botrány kirobbant. Az új üzemeltető várja a régi vendégeket, de nem tart attól, hogy kísérteni fog a "múlt szelleme". A Mammut garanciákat kért az új bérlőtől.
A Mammut II oldalában nemrég megnyitott szórakozóhely, a Club Fever Music Public House vezetője csak névtelenül volt hajlandó nyilatkozni az Indexnek. Azt mondta, alapvetően a Café Allure régi vendégeit várják az új helyen is, de nem számítanak arra, hogy bármilyen következménye lehet a Simon-ügynek, sőt nyilatkozata elején úgy tett, mintha fogalma sem lenne arról, mi történt a Café Allure-ben.

A hely múltja

Mint ismeretes, a futballedző április 20-án a budai bárban szórakozott és a szórakozóhely előtt agyonverték. Az ügy nagy vihart kavart: a futballszurkolók több felbőszült csoportja sokáig fenyegetőzött azzal, hogy ha módjuk lesz rá, szétverik a szórakozóhelyet. Az incidens után bezárt Allure előtt a barátok, rokonok több héten keresztül tartottak kisebb-nagyobb demonstrációkat, emléktüntetéseket.

Garanciákat vállaltak

A Mammut üzemeltetője a Simon-ügyet követően felbontotta a szerződést, és rögtön új bérlőt keresett. - Nem volt egyszerű gyorsan új bérlőt találni - ismerte el Szőke Tamás, a Mammut marketingvezetője. Végül azonban sikerült olyan szerződést kötni, melyben a bérlő PQR Kft. garanciákat vállal arra, hogy ne fordulhasson elő a Simon-ügyhöz hasonló.

Arról egyik fél sem beszélt, hogy ezek a garanciák mit tartalmaznak.

A PQR Kft. nem tartja kockázatos vállalkozásnak új üzletet nyitni egy hírhedt bár helyén. - Miért is aggódnánk. Új a tulajdonos, a név, a koncepció, teljesen másról szól már ez a hely - közölte az új tulajdonos.