Ágnes
-5 °C
2 °C

Forgalommal szemben autózott az M3-ason

2008.04.17. 12:46
Öngyilkossági szándékkal közlekedett az M3-as autópályán nyíregyháza közelében a forgalommal szemben egy részeg férfi, akit a rendőrök a leállósávban fogtak el, akkor már nem a forgalommal szemben haladt.

Az M3-as autópálya Nyíregyházára bevezető szakaszán a forgalommal szemben közlekedett gépkocsijával egy 45 éves Szolnok megyei férfi, aki ellen eljárás indult, s miután ittas volt, elvették a jogosítványát - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.

A szerda esti balesetveszélyes közlekedésre telefonon hívta fel egy autós a rendőrség ügyeletesének figyelmét, hozzátéve, hogy a szabálytalankodó sofőr kocsijával később megfordult az úton, s láthatóan bizonytalan mozgással előzte a többi járművet - mondta Fülöp Gergely, a szabolcsi főkapitányság sajtószóvivője.

Hozzátette: a helyszínre küldött járőrök a sztráda 225-ös kilométer-szelvényénél már a megfelelő oldalon látták meg a jelzett autót, a leállósávban lassan haladva.

A rendőrök az elválasztó kerítésen át, gyalogosan közelítették meg a járművet, amelynek vezetője megpróbált elhajtani, de sikerült kiemelni az ülésből az erősen ittasnak tűnő, lábára állni képtelen férfit, akit vérvételre állítottak elő.

A férfi úgy nyilatkozott, hogy öngyilkossági szándékkal hajtott az autópálya forgalmával szemben, a nyíregyházi kórház idegosztályán viszont az orvosok nem tartották szükségesnek ilyen irányú kezelését - mondta a szóvivő.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!