Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Forgalommal szemben autózott az M3-ason

2008.04.17. 12:46
Öngyilkossági szándékkal közlekedett az M3-as autópályán nyíregyháza közelében a forgalommal szemben egy részeg férfi, akit a rendőrök a leállósávban fogtak el, akkor már nem a forgalommal szemben haladt.

Az M3-as autópálya Nyíregyházára bevezető szakaszán a forgalommal szemben közlekedett gépkocsijával egy 45 éves Szolnok megyei férfi, aki ellen eljárás indult, s miután ittas volt, elvették a jogosítványát - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.

A szerda esti balesetveszélyes közlekedésre telefonon hívta fel egy autós a rendőrség ügyeletesének figyelmét, hozzátéve, hogy a szabálytalankodó sofőr kocsijával később megfordult az úton, s láthatóan bizonytalan mozgással előzte a többi járművet - mondta Fülöp Gergely, a szabolcsi főkapitányság sajtószóvivője.

Hozzátette: a helyszínre küldött járőrök a sztráda 225-ös kilométer-szelvényénél már a megfelelő oldalon látták meg a jelzett autót, a leállósávban lassan haladva.

A rendőrök az elválasztó kerítésen át, gyalogosan közelítették meg a járművet, amelynek vezetője megpróbált elhajtani, de sikerült kiemelni az ülésből az erősen ittasnak tűnő, lábára állni képtelen férfit, akit vérvételre állítottak elő.

A férfi úgy nyilatkozott, hogy öngyilkossági szándékkal hajtott az autópálya forgalmával szemben, a nyíregyházi kórház idegosztályán viszont az orvosok nem tartották szükségesnek ilyen irányú kezelését - mondta a szóvivő.