Anettka alkalmas az űr meghódítására

2003.02.25. 07:28
A Magyar Honvédség Kecskeméti Repülőkórházában öt napon keresztül vizsgálták a műsorvezetőt, ezek után Grósz Andor professzor megállapította: Anettka alkalmas az űr meghódítására. Az anyagiakon sem múlhat: a Blikk szerint összegyűlt az 1,1 milliárd forint.
Anettka tervezett űrutazása 1,1 milliárd forintba kerül - írja a Blikk. Ez az összeg a lap információi szerint, szponzorok segítségével, rendelkezésre áll. Farkas Bertalan, Magyarország első űrhajósa kedden utazik Moszkvába az orvosi vizsgálatok és terhelési próbák eredményével.

A Magyar Honvédség Kecskeméti Repülőkórházában öt napon keresztül vizsgálták a műsorvezetőt, ezek után Grósz Andor professzor megállapította: Anettka alkalmas az űr meghódítására. Egyelőre arra vár engedélyt, hogy felszállhasson egy MíG-29-es vadászgéppel, ez a próba feltétele ugyanis az űrutazásnak.

A Blikk szerint az 1,1 milliárd forintban minden, még a szkafander ára is benne van.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Vennék
  • Biztosítás