Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Barbara, Borbála
-6 °C
4 °C

Anettka az ukrán légierővel repül

2003.03.05. 06:49
Juhász Ferenc honvédelmi miniszter nem engedélyezi, hogy Anettka Kecskemétről felszálljon egy MiG-29-essel - írja a Blikk. A Budapest TV műsorvezetőjének így továbbra is hiányzik még egy papír arról, hogy sikeresen repült egy szuperszonikus géppel, ez a próba ugyanis feltétele az űrutazásnak.
Juhász Ferenc honvédelmi miniszter nem engedélyezi, hogy Anettka Kecskemétről felszálljon egy szuperszonikus MiG-29-es géppel.

Hetekkel ezelőtt a Magyar Honvédség Kecskeméti Repülőkórházában öt napon keresztül vizsgálták a műsorvezetőt, ezek után Grósz Andor professzor megállapította: Anettka alkalmas az űr meghódítására. Hiányzik még egy papír arról, hogy sikeresen repült egy MiG-29-es fedélzetén, ez a próba ugyanis feltétele az űrutazásnak.

A Blikk információi szerint a Budapest TV műsorvezetője az ukrán légierő egy MiG-25-ös gépével mégis a levegőbe emelkedhet. Anettka a lapnak úgy nyilatkozott, hogy "milliós összeget" fizet a szomszédos ország hadseregének, ám ezt a pénzt szívesen kifizette volna a Magyar Honvédségnek is.