Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Karóval majdnem halálra verte gyerekét

2005.08.07. 16:09
Az anya csak másnap vitte kórházba hétéves kislányát, aki állítása szerint csak elesett. A gyerek életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Életveszélyesen megsérült egy hétéves kislány, akit anyja megvert a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Szakolyban. A gyermeket jelenleg is a nyíregyházi kórház intenzív osztályán ápolják.

A kislányt még pénteken verte meg az anyja, de csak szombaton vitték kórházba. A huszonnyolc éves anya a kórházban azt állította, hogy a gyermek akkor sérült meg, amikor elesett.

Mivel a sérülések az anya elmondásával ellentétben bántalmazásra utaltak, az orvosok jelentése alapján az ügyben a térségi főkapitányság forrónyomos csoportja indított vizsgálatot, és az anyát, miután bebizonyosodott, hogy ő verte meg gyermekét, szombat éjjel őrizetbe vették.

A rendőr hadnagy elmondta, hogy a nő egy akáckaróval bántalmazta kislányát. A nyomozás azt is megállapította, hogy a nő másik, négyéves gyermekét is rendszeresen verte.