Jónás, Renátó
5 °C
18 °C

Áramot vezetett a főnök a raktárajtóba

2008.04.08. 14:17
Emberölési kísérlettel gyanúsít a rendőrség egy battonyai vállalkozót, aki áramot vezetett egy raktár ajtajába. Egyik alkalmazottja, aki megfogta a kilincset, csak a szerencsének köszönheti az életét.

Egy battonyai állatgondozó februárban tett feljelentést, miután munkahelyén áramütés érte, amikor megfogta az egyik vasajtó kilincsét, közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök megállapították, hogy az állattartó telepen az intézmény vezetője és egy alkalmazott vezetett áramot a takarmányraktár ajtajába.

A tulajdonos vallomása szerint azért tették ezt, mert az épületből ismeretlenek többször is loptak takarmányt. A szakértők megállapították, hogy a fiatalember csak a szerencsének és vastag gumitalpú cipőjének köszönheti életét.

A rendőrség a telep tulajdonosát és az ajtóba áramot vezető alkalmazottat emberölés bűntett kíséretének elkövetésével gyanúsítja, az ügyet vádemelési javaslattal átadta a Békés Megyei Főügyészségnek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?