Jenő
-3 °C
6 °C

Agyonütötte az áram a légvezetéktolvajokat

2002.04.02. 12:18
Egymástól függetlenül csapta agyon azt a két férfit az áram, akik néhány nap és pár méter különbséggel próbálták ugyanazt a légvezetéket levágni és ellopni. Az egyik férfihez kihívott rendőrök a tragédia után körbejárták a környéket, így találtak rá a második holttestre.
Ketten is meghaltak a napokban Baranyai megyei Ófaluban, mikor megpróbálták levágni a légvezetéket. A HavariaPress információi szerint szombat este három férfi próbálta meg levágni és ellopni a vezetéket. Egyikük felmászott az oszlopra, de a vezeték levágása közben olyan súlyos áramütés érte, hogy a helyszínen meghalt.

A szerencsétlenül járt férfi társai kihívták a mentőket és a rendőrséget. A kiérkező rendőrök átnézték a környéket és a tett helyszínétől 100 méterre egy másik holttestet is találtak.

Az orvosszakértő szerint a 45 év körüli férfi pár nappal korábban, szintén áramütés következtében vesztette életét. A halott mellett egy fűrészt és egy fejszét is találtak, így valószínű, hogy a férfi szintén a légvezetéket akarta ellopni. Az ügyben a komlói rendőrkapitányság lopás miatt folytat nyomozást, a rendkívüli haláleseteket pedig államigazgatási eljárás keretén belül vizsgálja.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?