Judit
3 °C
7 °C

Súlyos munkahelyi baleset a győri Audi gyárban

2006.07.22. 13:05
Kamionsofőrt gázolt egy targoncás az üzem területén, a szerencsétlenül járt férfi súlyos sérüléseket szenvedett.
A HavariaPress értesülései szerint a győri Audi gyárban egy targoncasofőr úgy elgázolt egy kamionsofőrt, hogy annak nyílt törési sérülése keletkezett. Az elsődleges információk szerint, a gépkocsivezető a rakodás végeztével, éppen ponyvát fűzött le a teherkocsiján. A mellette, egy szabad kocsival igyekvő targoncásnak nem bizonyult elegendőnek a hét és fél méteres targoncáknak fenntartott forgalmi sáv és brutálisan belerohant a kamionsofőrbe.

A baleset szombat reggel fél nyolckor történt, az Audi Hungária győri gyárában, s mivel a rakodási terület be van kamerázva, az esetről videofelvétel áll a gyár rendelkezésére. A HavariaPress úgy értesült, hogy a targoncasofőr már hat napja napi 12 órát dolgozott, mikor szombat reggel felvette az új műszakot, és nem sokkal később a tragédia bekövetkezett.

A gyár tájékoztatása szerint, jelenleg a belső munkavédelmisek vizsgálják az eset körülményeit. A rendőrséget az esetről nem értesítették, a győri, megyei Pecz Aladár Kórház ambulanciáján azonban a baleset hírét és a sofőr lábán keletkezett súlyos nyílt törési sérülést megerősítették.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?