Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elfogták a rendőrgázoló tolvajt

2002.01.16. 08:36
Szegeden kommandósok fogták el azt a férfit, akinek sikerült hétfőn elmenekülnie a bajai Duna-hídnál az őt igazoltatni akaró rendőrök elől - értesült a HavariaPress. Társát, aki menekülés közben, két rendőrautóba is belehajtott, még a helyszínen őrizetbe vették.
Vasárnap éjjel a rendőrök Baján, a Duna-hídon akarták igazoltatni egy arra haladó Audi A4- es és egy VW Golf vezetőit. A 29 éves K. Attila gépkocsijával nagy sebességgel belerohant a rendőrség Opel Astrájába, majd továbbhajtva frontálisan nekiment az útjában álló másik rendőrségi kocsinak, egy Ford típusú autónak. A Fordban ülő két rendőr megsérült. Az egyiket agyrázkódással, míg a másikat súlyos kézfejtöréssel szállították kórházba.

A baleset után gyalogosan menekülő bűnözőt, K. Attila 29 éves kéleshalmi lakost a helyszínen sikerült elfogni, a mögötte érkező Audi A4-es azonban az intézkedő rendőrök testi épségét veszélyeztetve nagy sebességgel továbbhajtott. A megállásra kényszerített kocsiról kiderült, hogy lopott.

Szegeden kommandósok elfogták a 22 éves B. Gábort is, akinek a gázolás után sikerült elmenekülnie az Audival a helyszínről - adta hírül a HavariaPress. Az autótolvajokat a Csongrád megyei rendőrök átadták Bács megyei kollégáiknak.