Krisztina
18 °C
24 °C

Őrizetben az autós mutogató

2004.03.25. 18:19
Autójából mutogatta magát egy huszonéves férfi Nagyegyházán: egy gyermekét sétáltató fiatalasszonynak kérkedett férfiasságával. A nő megbotránkozását látva azonban gázt adott és elhajtott a mutogató, a fiatalasszony azonban feljegyezte a kocsi rendszámát, így csak hamar elfogták és őrizetbe vették a rendőrök. A lebukott éfrfi beismerte: hét éve riogatja a járókelőket.
Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint rendszeresen mutogatta magát meztelenül Fejér illetve Komárom megye területén - tudta meg a HavariaPress.

A huszonéves férfi azt követően bukott le, hogy Nagyegyházán, autójában ülve egy csecsemőjét sétáltató fiatalasszonynak mutogatta magát, sőt ajánlatot is tett neki. Elfogását követően a gyanúsított beismerte, hogy hét éve folyamatosan hódol "szenvedélyének", férfiasságával általában kollégiumok, főiskolák és közintézmények közelében riogatta a járókelőket. A pórul járt kérkedőt őrizetbe vették a bicskei rendőrök és eljárást indítottak ellene szeméremsértés miatt.

A rendőrségre szerdán késő délután jelentette be egynagyegyházi fiatalasszony, hogy miközben csecsemőjét sétáltatta a falu területén, megállt mellette egy autó, melyben egy hiányos öltözetű fiatalember ült. A sofőr a lehúzott ablakon keresztül megszólította a fiatalasszonyt, majd a nemi szervét mutogatva ajánlatot tett neki. Látván a fiatalasszony megbotránkozását, a férfi sietve gázt adott, és elhajtott a kocsival, ám a nő meg tudta jegyezni a kocsi rendszámát. A rendőrök ez alapján másfél órán belül előállították a Vértesszőlősön élő, 24 éves férfit, majd eljárást indítottak vele szemben.

Ennek keretében vizsgálják azt is, hogy a most elfogott férfi terhére róható-e a Bicskén illetve Tatabányán a közelmúltban elkövetett, több, mint 30 hasonló eset. A férfi egyébként beismerte tettét, ám azt állította, hogy minden esetben csak felnőtteknek mutogatta magát.