Natália
1 °C
7 °C

Három héten át élt egyedül egy kétéves kislány

2003.09.30. 21:48
Ketchupon, mustáron és száraztésztán élt csaknem három héten át Floridában egy magára hagyott kétéves kislány azóta, hogy anyja börtönbe került.
A csöppséget a 22 éves anyától különvált apa kezdte keresni, miután többhetes próbálkozás után vasárnap végre megtudta, hogy volt feleségét többrendbeli súlyos testi sértés és kisebb lopások miatt börtönbe zárták.

Amikor a házmester beengedte az asszony lakásába, a kislány testére csavart törölközőben éppen a gyerekfürdőkádban üldögélt és képregényt lapozgatott. Koszos volt a rászáradt ketchuptól. "Belém csimpaszkodott és nem akart elengedni" - mondta az apa, valóságos csodának nevezve a kislány életben maradását. "Nem tudom, hogy csinálta" - toldotta meg.

A kislány élelmiszert, játékokat és egyéb tárgyakat vonszolt be az anya szobájába, ahol hétfőn ráakadtak. Azóta egy jacksonville-i gyerekkórházban lábadozik az alultápláltságból, a kórház szóvivője szerint ül az ágyon, kacag és játszik a nővérekkel. Az anya ellen gyermeke veszélyeztetése miatt vádat emeltek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?