Gyöngyi
9 °C
25 °C
Index - In English In English Eng

Letartóztatták a Backstreet Boys egyik tagját

2002.01.04. 12:28
Bilincsbe verve vezették el a Backstreet Boys huszonegy éves tagját egy tampai bárból, miután nem volt hajlandó engedelmeskedni a rendőröknek. Nick Cartert azóta szabadon engedték, tárgyalása márciusban lesz.
Nick Carter
Nick Cartert a lakóhelyéhez közeli tampai Pop City nevű bárban 'mulatott', amikor a kiérkező rendőrök letartóztatták. Állítólag vitába keveredett egy hölggyel, a rendőrség pedig meg akarta szüntetni a perpatvart. A jegyzőkönyvek szerint Cartert több mint tíz alkalommal szólították fel, hogy hagyja el a helyszínt, különben letartóztatják -jelentette az Ananova.

Cartert szabadon bocsátása előtt hatósági személy munkájának erőszak nélküli akadályozásával vádolták. Carternak március 4-én kell megjelennie a bíróság előtt - mondta Joe Durkin a tampai rendőrségtől. A fiú a zenekar legfiatalabb tagja és ő a második aki problémát okoz az együttesnek az utóbbi időben. Júliusban a csapatnak el kellett halasztania amerikai turnéját a huszonhárom éves A. J. McLean miatt, mert a fiút elvonókurára kellett beutalni.