Jenő
-3 °C
6 °C

Letartóztatták a Backstreet Boys egyik tagját

2002.01.04. 12:28
Bilincsbe verve vezették el a Backstreet Boys huszonegy éves tagját egy tampai bárból, miután nem volt hajlandó engedelmeskedni a rendőröknek. Nick Cartert azóta szabadon engedték, tárgyalása márciusban lesz.
Nick Carter
Nick Cartert a lakóhelyéhez közeli tampai Pop City nevű bárban 'mulatott', amikor a kiérkező rendőrök letartóztatták. Állítólag vitába keveredett egy hölggyel, a rendőrség pedig meg akarta szüntetni a perpatvart. A jegyzőkönyvek szerint Cartert több mint tíz alkalommal szólították fel, hogy hagyja el a helyszínt, különben letartóztatják -jelentette az Ananova.

Cartert szabadon bocsátása előtt hatósági személy munkájának erőszak nélküli akadályozásával vádolták. Carternak március 4-én kell megjelennie a bíróság előtt - mondta Joe Durkin a tampai rendőrségtől. A fiú a zenekar legfiatalabb tagja és ő a második aki problémát okoz az együttesnek az utóbbi időben. Júliusban a csapatnak el kellett halasztania amerikai turnéját a huszonhárom éves A. J. McLean miatt, mert a fiút elvonókurára kellett beutalni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?