Borzlesnek nézte a szexorgiát

2003.03.11. 15:43
Politikai karrierje feladására kényszerült a szexbotrányba keveredett Ron Davis. Tony Blair kormányának egykori kabinetminisztere előbb még azt is letagadta, hogy járt volna a Sun képriportjában leírt meleg orgia helyszínén. Későbbi pontosítása szerint ott járt, de csak borzokat figyelt meg.
Politikai karrierje feladására kényszerült Ron Dasvis, Tony Blair egykori kabinet-minisztere - írja a Guardian. Davis 1996-ban egy meleg szexbotrány miatt a nagypolitika feladására kényszerült, múlt heti újabb lebukása azonban helyi politikai pályafutásának is véget vetett.

Borzlesen

A Sun című bulvárlap képriportja szerint a miniszter meleg szexorgián vett részt az M4-es autópálya bath-i pihenőhelyén. Davis első reakciója szerint legalább 15 éve még csak a környéken sem járt. Pár órán belül azonban mégis elismerte, hogy valóban ott volt a parkolóban.

Mint mondta, tagadása félreértésen alapult. Azt azonban továbbra sem ismerte el, hogy részt vett az orgián. "Akkor jártam arra, amikor borzlesen voltam" - nyilatkozta Davis a Guardian szerint. A Munkáspárt a botrány kirobbanását követően pénteken 48 órát adott volt vezető politikusának a közéletből való visszavonulásra.

Négy éve ki is rabolták

Davis 1999-ben az után kényszerült távozásra a kormányból, hogy egy "őrült pillanat" eredményeként kirabolták egy nyilvános vécében. A miniszter egy ismeretlennel próbált homoszexuális kapcsolatot létesíteni.

Több időt töltene újszülött kislányával

Nyolc hónappal az eset után Davis elismerte biszexualitását. Elmondása szerint két éve kigyógyították őt a meleg partnerek iránti vonzalmából. Megházasodott, és egy hónappal ezelőtt lánya is született.

Hogy mik Davis jövőbeni tervei? A Guardiannek nyilatkozó volt politikus elmondta, hogy két-három hónapra visszavonul egy kicsit a világtól. "Ahogy a politikusok mondanák, szeretnék több időt tölteni a családommal."

  • Tippek
  • Árfolyam