Timót, Xénia
-4 °C
2 °C

Valószínűleg kilökték a prostituáltat az ablakon

2005.11.30. 12:30
Meghalt egy 25 éves prostituált, aki kedden este egy veszekedés után kiesett egy újbudai ház hatodik emeletéről. A rendőrség szerint nem baleset történt.

Egy 41 éves férfit gyanúsít a rendőrség azzal, hogy köze volt annak a 25 éves fiatal nőnek a halálához, aki szerdára virradóra kizuhant egy fővárosi épület hatodik emeletéről, közölte a budapesti rendőr-főkapitány bűnügyi helyettese szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. Tóth Gábor ezredes elmondta, éjfél előtt érkezett a rendőrségre a bejelentés, hogy a főváros XI. kerületében az Irinyi József úton az egyik emeletes ház előtt egy fiatal nő fekszik, és valószínűleg valamelyik felső emeletről esett ki.

A nő öltözete "meglehetősen hiányos" volt. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy honnan zuhant ki a 25 éves nő, a lakás tulajdonosa előbb nem nyitott ajtót, majd mégis beengedte a rendőröket. A férfi a rendőröknek elmondta, hogy a fiatal nő az ő lakásának ablakából esett ki, majd miután kizuhant, a ruháját kidobta a nő után, de neki a bűncselekményhez semmi köze nincs.

A rendőrök azonban megtudták a szomszédok vallomásaiból, hogy este veszekedés, kiabálás hallatszott a lakásból, ahonnan végül a nő kiesett. Az ezredes szerint a férfi kedden este ismerkedett meg a nővel, akiről kiderült, hogy prostituáltként dolgozott. Felmentek a férfi lakására, veszekedni, majd verekedni kezdtek.

A beszerzett adatok, vallomások alapján a férfit emberölés gyanúsítottjaként hallgatják ki.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft