Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Magyar embert öltek Shenley Hillben?

2008.04.07. 21:42
Magyar áldozata lehet egy angliai gyilkosságnak. A rendőrök a gyilkosság gyanúsítottját már elfogták, a 27 éves Roland Balasko egy fekete Seattal menekült a tetthelyről.

Bíróság elé állítottak egy gyilkossággal vádolt férfit a hétvégén. A gyanú szerint ő gyilkolhatta meg azt az egyelőre azonosítatlan, a feltételezések szerint magyar férfit, akinek a holttestét a múlt csütörtökön találták meg Radletben, az essexi Shenley Hill falucska közelében.

A rendőrség szerint az ismeretlen áldozat egy, a közeli Harlow-ban lakó magyar férfi lehet. A rendőröket eredetileg egy verekedéshez riasztották még szerda este. A verekedés helyszínén talált nagy mennyiségű vér miatt a nyomozók azonnal gyilkosságra gyanakodtak.

A helyszínről egy fekete Seatot láttak elszáguldani, a kocsit később Watfordban meg is találták, a belseje vérrel volt teli.

Az áldozat holttestét csütörtök reggel találták meg, írja a Herfordshire Mercury.

A gyilkossággal Roland Balasko 27 éves harlow-i lakost gyanúsítják, írja a helyi Hearts Advertiser. Balasko nemzetiségéről és állampolgárságáról nem érkezett jelentés. Az essexi rendőrség egyelőre nem reagált megkeresésünkre.