Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Két baleset, nyolc halott

2005.08.01. 13:53
Két európai közúti balesetben nyolc ember halt meg hétfő délelőtt. Csehországban egy Ford, Spanyolországban egy Seat négy-négy utasa nem élte túl a karambolt. Magyarországon szombaton kilenc ember vesztette életét a közutakon.

#alt#
Ennyi maradt a lengyel rendszámú Fordból (Fotó: EPA)

#alt#
Folyik a mentés Spanyolországban (Fotó: EPA)

Csehországban négy lengyel, Spanyolországban négy cseh állampolgár vesztette életét hétfőn, közúti balesetben.

A csehországi Hranice és Belotin között egy teherautó, egy furgon és egy lengyel rendszámú Ford Focus karambolozott. A személygépkocsiban ülő négy ember meghalt. A teherautóban és a furgonban utazók közül négyen szenvedtek sérülést.

Hétfőn egy közép-spanyolországi balesetben négy cseh állampolgár halt meg egy Seatban. Az EPA jelentése szerint további két személy súlyos sérüléseket szenvedett az Avilához közeli Alamedilla del Berrocalban.

A hétvégén Magyarországon is szokatlanul sok ember vesztette életét közúti balesetben. Szombaton kilenc ember halt meg az utakon, a tragédiában a kánikula is közrejátszhatott.

Hétvégi tragédiák>>>