Fábián, Sebestyén
1 °C
7 °C

Halálos baleset a Nagykovácsi úton

2003.01.12. 21:48
Egy 8 éves kislány életét vesztette, és többen súlyosan megsebesültek abban a közlekedési balesetben, amely vasárnap este történt Budapesten a Nagykovácsi úton.
Egy Nissan terepjáró és egy Skoda személyautó ütközött egymással eddig tisztázatlan körülmények között vasárnap este Budapesten, a Nagykovácsi út 13-as kilométerszelvényénél. A karambolban összesen heten szenvedtek különböző sérüléseket.

Az ütközés következtében a személygépkocsi sofőrje és utasa beszorult az autó roncsaiba, tűzoltóknak kellett kiszabadítani őket. Egyiküket súlyos életveszélyes, másikukat pedig súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A terepjáróban utazó gyermekek egyike a helyszínen életét vesztette, másik két társa könnyebb sérüléseket szenvedett. Ennek az autónak a sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett, míg felnőtt korú utasát könnyebb sérülésekkel látták el a mentősök.

A sérültek kimentése közben az egyik mentős is könnyebben megsérült. A baleset sérültjeit a mentők a János kórházba szállították. A Nagykovácsi utat a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárja a rendőrség.