Béla
13 °C
27 °C

Négyen haltak meg az égő autóban

2004.03.29. 10:40
Egy kisteherautó frontálisan ütközött egy személyautóval. Az ütközés következtében a személykocsi kigyulladt, a benne utazó négy ember életét vesztette. Szegeden a trolibusz gázolt halálra egy kisfiút.
Négy ember vesztette életét abban a balesetben, amely a Tolna megyei Kakasd határában történt hétfőn reggel a 6-os számú főúton - tájékoztatta az MTI-t Böhm Rita, a megyei katasztrófavédelem sajtóreferense.

Egy kisteherautó frontálisan ütközött egy személyautóval. Az ütközés következtében a személykocsi kigyulladt, a benne utazó négy ember életét vesztette. Az Index információ szerint szabálytalanul kezdett előzésbe a paksi Suzuki, mely a szembe jövő sávban frontálisan ütközött a szabályosan közlekedő Iveco kisteherautóval.

A szekszárdi tűzoltók emelték ki az autóba szorult holttesteket. A főutat a helyszínelés alatt több órára lezárták a forgalom elől, de már újra megindult a forgalom mindkét sávon.

Kisfiút gázolt a trolibusz, halálos baleset Székesfehérvárott
Belehalt sérüléseibe az a kisfiú, akit elgázolt egy trolibusz Szeged egyik főútján - tudta meg a HavariaPress. A tragikus baleset hétfőn reggel, fél nyolc körül történt a Tisza-parti nagyvárosban, a Csongrádi sugárúton. A trolibusz a sugárút egyik gyalogos átkelőhelye közelében, eddig tisztázatlan körülmények között gázolt el egy tíz éves kisfiút. A jármű alá került gyerek életét már nem lehetett megmenteni, a kisfiú így a helyszínen elhunyt. A helyszínelés befejeztéig a négy sávos út két forgalmi sávját lezárták, a forgalmat rendőrök irányítják.

Egy ember meghalt, amikor összeütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó Székesfehérvárott - értesült a HavariaPress. A szerencsétlen baleset hétfőn délelőtt történt a Fejér megyei nagyváros határában, a 8-as főút elkerülő szakaszán. A két jármű eddig tisztázatlan körülmények között, frontálisan rohant egymásnak. Az egyik autóból egy ember kirepült az útra, és egy gépkocsi elgázolta. A férfi a helyszínen életét vesztette. A balesetnek rajta kívül több sérültje is van, őket a mentők vették gondjaikba.