Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Halálos baleset és óriási dugó az M3-ason

2006.05.16. 17:50
Az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a Körvasútsori felüljárón egy Peugeot átrepült a szembe jövő sávba, és először egy teherautónak, majd egy kamionnak ütközött. Az autót vezető nő meghalt. Az autópályát mindkét irányban lezárták. Óriási a torlódás, Gödöllőig áll a sor.

Egy Peugeot az M3-as autópálya Budapestről kivezető szakaszán egyelőre ismeretlen okból átrepült a két útpályát elválasztó szalagkorláton, és ott nekiütközött először egy konténert szállító teherautónak, majd egy kamionnak.

A kamion ezután átszakította a szalagkorlátot, majd a kifelé vezető útpályán állt meg és újabb két autónak ütközött. A balesetben a Peugeot-t vezető 41 éves budapesti nő kirepült az autóból és a helyszínen meghalt. További két sérültet a mentők kórházba szállítottak.

Baleset az M3-ason
Tekintse meg képeinket!

A Havaria Press értesülései szerint a fekete Peugot szédítő sebességgel szlalomozott a városból kifelé. Az ütközés rettentő erejű volt: az autó darabjai száz méteres körben szóródtak szét, kiszakadt motorja, s kerekei.

Az autópálya bevezető szakaszát a mentés idejére, a Hungária körúttól mindkét irányban lezárták, óriási a torlódás. A rendőrségi helyszínelés véget - közölte az Indexszel a BRFK ügyeletese, de a műszaki mentés órákig eltarthat.

A tűzoltók a szalagkorlátot vágják, így tudják csak az útra emelni az utat lezáró kamiont. A balesetben megsérült a kamion sofőrje is, állapota az elsődleges információk szerint nem súlyos.

A Fővinform tájékoztatása szerint a Budapest felé autózóknak érdemes Gödöllő előtt lekanyarodni az autópályáról, a sor ugyanis odáig áll.